nabídka Tisk


catering_orez_malyjpg.jpg


Příklad rautového menu


Pochutiny
Jemné sýrové tyčinky, solené arašídy, pistácie,
bramborové lupínky, nachos s pikantní salsou,
zeleninové crudités
(proužky karotky, řapíku, salátové okurky s bylinkovým dipem)

Studené canapés
S šunkovým prstýnkem a sušenou švestičkou
S tvarohovým sýrem sypané čerstvou pažitkou
S uzeným kouskem a okurkou
S rybím masem a kaparou

Předkrmy
Uzený hovězí jazyk chucený jablkovým křenem
Koktejlová rajčátka se šunkovou pěnou a kapií
Okurkové tranché zdobené sýrovou směsí a ořechy
Zeleninové a špenátové minizáviny
Závitky z anglického roastbeefu se šlehaným žervé a bylinkami
Křehké paštičky plněné kachním masem a zeleninou

Aranžované studené mísy a speciality z masa
Vepřová roláda s vaječnou nádivkou a zeleným hráškem
Skládaná uzená šunka
Jemná zvěřinová paštika s mandlovými lupínky a brusinkami
Prosciutto de Parma podávané se žlutým melounem

Rybí buffet
Tartaletky s krabím masem a grónskými krevetkami
Uzená filátka z duhového pstruha s koprovým dipem
Filety z norského lososa v marinádě z citrusových plodů a kopru
Tartare ze žlutoploutvého tuňáka s limetkou a křupavými toustíky

Teplý buffet
Grilované medailonky z norského lososa s bylinkovou omáčkou
Romanovské mufloní maso se šalvějí
Křehká krůtí roláda s mozaikou z jater a zeleniny
Šunka od kosti krájená před hostem podávaná s hořčicí, křenem a nakládanými feferonkami

Přílohy
Gratinované smetanové brambory
Bramborové noky s petrželkou
Dušená jasmínová rýže
Dušená zelenina na „country“ způsob

Salátové buffet
Ledový salát s grilovanými kuřecími prsíčky a parmezánem
Okurkový salát s ředkvičkami a grónskými krevetkami
Řecký salát s černými olivami
Čerstvá krájená zelenina

Dresinky
Provensálský bylinkový, dijonský, česnekový, francouzský

Sýrové buffet

Variace tradičních českých, moravských sýrů a sýrů z alpského podhůří,
vhodně doplněno čerstvým tuzemským a exotickým ovocem a směsí ořechů

Pečivo
Banketové pečivo ve více druzích
Chléb světlý, tmavý a celozrnný

Sladké buffet
Pudinkový moučník s překvapením
Tiramisu
Variace minidezertů a dortů

Ovoce
Variace čerstvého ovoce krájeného a aranžovaného na etažéru

Cena menu na osobu od 580,- Kč bez DPH
---------------------------------------------------------------------------------------------
Příklad banketního menu

Přípitek na uvítanou:
Kir Bohemia
Canapés:
S roquefortovou pěnou a hroznovým vínem
S jemnou zvěřinovou paštikou a brusinkami
S uzeným norským lososem a capari
S pikantní klobáskou a okurkou

Menu:
Paštičky z listového těsta plněné
uzeným halibutem a citrónovým rosolem

Ragú z mořských plodů
podavané na zeleninovém lůžku
nebo
Telecí brzlík s mozaikou z vlašských ořechů a švestek
Pommes-duches

Romanovské jehněčí maso na jalovci pečené,
dušené kaštany na smetaně,
pikantní čekankový salátek dvou barev
nebo
Telecí medailonky se sušenými rajčaty,
bramborové kroketky se sýrem

Variace sýrů „Plateau tradicion“

Banánový sorbet s lesním ovocem,
mandlové placičky

Káva espresso, smetana

Vína bílá:
Vinselekt Michlovský, vinařská oblast mikulovská
Chardonnay, pozdní sběr 2005, obec Perná, trať Věstonsko
Ryzlink Vlašský, pozdní sběr 2005, obec Perná, trať Purmice

Vína červená:

Vinselekt Michlovský, vinařská oblast velkopavlovická
Frankovka, pozdní sběr 2005, oak aged, nefiltrováno, obec Rakvice, trať Trkmansko
Merlot, pozdní sběr barrique 2005, obec Rakvice, trať Trkmansko

Piva:

Plzeňský Prazdroj, nealkoholické pivo Radegast Birell

Nealkoholické nápoje:
Výběr ovocných džusů, Pepsi Cola, Mirinda,  Mattoni perlivá, Aquila neperlivá

Cena menu na osobu od 1.590,- Kč bez DPH