
Příklad rautového menu
Pochutiny Jemné sýrové tyčinky, solené arašídy, pistácie, bramborové lupínky, nachos s pikantní salsou, zeleninové crudités (proužky karotky, řapíku, salátové okurky s bylinkovým dipem)
Studené canapés S šunkovým prstýnkem a sušenou švestičkou S tvarohovým sýrem sypané čerstvou pažitkou S uzeným kouskem a okurkou S rybím masem a kaparou
Předkrmy Uzený hovězí jazyk chucený jablkovým křenem Koktejlová rajčátka se šunkovou pěnou a kapií Okurkové tranché zdobené sýrovou směsí a ořechy Zeleninové a špenátové minizáviny Závitky z anglického roastbeefu se šlehaným žervé a bylinkami Křehké paštičky plněné kachním masem a zeleninou
Aranžované studené mísy a speciality z masa Vepřová roláda s vaječnou nádivkou a zeleným hráškem Skládaná uzená šunka Jemná zvěřinová paštika s mandlovými lupínky a brusinkami Prosciutto de Parma podávané se žlutým melounem
Rybí buffet Tartaletky s krabím masem a grónskými krevetkami Uzená filátka z duhového pstruha s koprovým dipem Filety z norského lososa v marinádě z citrusových plodů a kopru Tartare ze žlutoploutvého tuňáka s limetkou a křupavými toustíky
Teplý buffet Grilované medailonky z norského lososa s bylinkovou omáčkou Romanovské mufloní maso se šalvějí Křehká krůtí roláda s mozaikou z jater a zeleniny Šunka od kosti krájená před hostem podávaná s hořčicí, křenem a nakládanými feferonkami
Přílohy Gratinované smetanové brambory Bramborové noky s petrželkou Dušená jasmínová rýže Dušená zelenina na „country“ způsob
Salátové buffet Ledový salát s grilovanými kuřecími prsíčky a parmezánem Okurkový salát s ředkvičkami a grónskými krevetkami Řecký salát s černými olivami Čerstvá krájená zelenina
Dresinky Provensálský bylinkový, dijonský, česnekový, francouzský
Sýrové buffet Variace tradičních českých, moravských sýrů a sýrů z alpského podhůří, vhodně doplněno čerstvým tuzemským a exotickým ovocem a směsí ořechů
Pečivo Banketové pečivo ve více druzích Chléb světlý, tmavý a celozrnný
Sladké buffet Pudinkový moučník s překvapením Tiramisu Variace minidezertů a dortů
Ovoce Variace čerstvého ovoce krájeného a aranžovaného na etažéru
Cena menu na osobu od 580,- Kč bez DPH --------------------------------------------------------------------------------------------- Příklad banketního menu
Přípitek na uvítanou: Kir Bohemia Canapés: S roquefortovou pěnou a hroznovým vínem S jemnou zvěřinovou paštikou a brusinkami S uzeným norským lososem a capari S pikantní klobáskou a okurkou
Menu: Paštičky z listového těsta plněné uzeným halibutem a citrónovým rosolem
Ragú z mořských plodů podavané na zeleninovém lůžku nebo Telecí brzlík s mozaikou z vlašských ořechů a švestek Pommes-duches
Romanovské jehněčí maso na jalovci pečené, dušené kaštany na smetaně, pikantní čekankový salátek dvou barev nebo Telecí medailonky se sušenými rajčaty, bramborové kroketky se sýrem
Variace sýrů „Plateau tradicion“
Banánový sorbet s lesním ovocem, mandlové placičky
Káva espresso, smetana
Vína bílá: Vinselekt Michlovský, vinařská oblast mikulovská Chardonnay, pozdní sběr 2005, obec Perná, trať Věstonsko Ryzlink Vlašský, pozdní sběr 2005, obec Perná, trať Purmice
Vína červená: Vinselekt Michlovský, vinařská oblast velkopavlovická Frankovka, pozdní sběr 2005, oak aged, nefiltrováno, obec Rakvice, trať Trkmansko Merlot, pozdní sběr barrique 2005, obec Rakvice, trať Trkmansko
Piva: Plzeňský Prazdroj, nealkoholické pivo Radegast Birell
Nealkoholické nápoje: Výběr ovocných džusů, Pepsi Cola, Mirinda, Mattoni perlivá, Aquila neperlivá
Cena menu na osobu od 1.590,- Kč bez DPH
|